OBLA_Logo_Master_colour01.png

De Organic Business Leadership Academy (OBLA) is ontwikkeld door Timeli en Starfish Organic. We ontwikkelen leiderschapscursussen voor bedrijven die opereren op de (internationale) biologische markt en die hun kennis over biologisch willen uitbreiden. Naast onze basis- en gevorderdencursussen biedt de OBLA een kennisplatform en netwerk voor iedereen met een passie voor biologisch ondernemen en duurzaamheid. Onze cursussen worden gegeven door internationale experts en gastdocenten op het gebied van duurzaamheid.

Wie geven de cursussen?

Ronald van Marlen

30 jaar actief in de biologische sector en beweging. Oprichter en manager van de Organic Business Leadership Academy, directeur-eigenaar van NaNa Bio, docent aan verschillende universiteiten en hogescholen, ombudsman bij Stichting EKO en bestuurslid bij Stichting Demeter Nederland. Rondde de World Organic Leadership Course van IFOAM met succes af in 2013.

Ronald van Marlen
Konrad Hauptfleisch

Eigenaar van Starfish Organic en voormalig Head of Capacity Development bij IFOAM - Organics International. Gaf gedurende 8 jaar leiding aan de Organic Leadership Academy, verzorgde trainingen en leiderschapscursussen in meer dan 50 landen op vier continenten. Konrad  wordt beschouwd als dé expert op het gebied van  capaciteitsontwikkeling in biologisch.

Konrad Hauptfleisch
Initiative 2.png
Initiative 2.png
Starfish 2.png