top of page
OBLA_Logo_Master_colour01.png

De Organic Business Leadership Academy (OBLA) is ontwikkeld door Timeli en Starfish Organic. We ontwikkelen leiderschapscursussen voor bedrijven die opereren op de (internationale) biologische markt en die hun kennis over biologisch willen uitbreiden. Naast onze basis- en gevorderdencursussen biedt de OBLA een kennisplatform en netwerk voor iedereen met een passie voor biologisch ondernemen en duurzaamheid. Onze cursussen worden gegeven door internationale experts en gastdocenten op het gebied van duurzaamheid.

Wie geven de cursussen?

2022 Ronald 1_edited_edited_edited.jpg
Ronald van Marlen

30 jaar actief in de biologische sector en beweging. Oprichter en manager van de Organic Business Leadership Academy, directeur-eigenaar van NaNa Bio, docent aan verschillende universiteiten en hogescholen, ombudsman bij Stichting EKO en bestuurslid bij Stichting Demeter Nederland. Rondde de World Organic Leadership Course van IFOAM met succes af in 2013.

2022 Konrad 1.jpg
Konrad Hauptfleisch

Eigenaar van Starfish Organic en voormalig Head of Capacity Development bij IFOAM - Organics International. Gaf gedurende 8 jaar leiding aan de Organic Leadership Academy, verzorgde trainingen en leiderschapscursussen in meer dan 50 landen op vier continenten. Konrad wordt beschouwd als dé expert op het gebied van  capaciteitsontwikkeling in biologisch.

Lian Kasper aardse helden1.jpeg
Lian Kasper

Ontwikkelt en leidt programma's in duurzaam leiderschap. Promoot en bouwt aan een regeneratieve cultuur, waarin onze menselijke empathische relatie met de (natuurlijke) wereld de basis vormt van duurzaam gezamenlijk handelen, levensstijl en landgebruik.

Coach en trainer opgeleid in “The Work that Reconnects” door Joanna Macy. Ontwikkelde cursussen voor Wageningen Universiteit en onderzoekscentrum evenals trainingen voor Warmonderhof. Medeoprichter van de Academie voor Landschap. Draagt samen met haar collega's van Land & Co bij aan verschillende projecten binnen de biologische landbouw. Bestuurslid van Werkgroep Landschaps Onderzoek (WLO) en de BioAcademy.

Initiative 2.png
Initiative 2.png
Starfish 2.png
bottom of page